Sharon Kuling

© Wijchense VVD

Wat is je naam? 
Sharon Kuling
 
Waar woon je? 
In het mooie Balgoy.

Wat is je lievelingsplek in Wijchen? 
Die zijn er teveel... Een greep uit de collectie is het gezellige café Anneke, de dijk bij Balgoy, de berg in Bergharen, de haven bij Hoogeerd. Je leest het al, de rode draad is onze bruisende horeca en heerlijke natuur!
 
Welke portefeuilles heb je?
Leefbaarheid, Duurzaamheid, Onderwijs, Cultuur, Zorg en Toerisme.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben moeder van een peutertje. Verder hockey ik in Wijchen en werk als recruitment specialist in de farmaceutische en de biotechnologische industrie.
 
Waarom de VVD?
De VVD is niet alleen landelijk actief en aanpakkend, maar ook lokaal weten we van aanpakken. Het is super leuk om wekelijks voor onze gemeente aan de slag te gaan. De Wijchense VVD blijft je uitdagen en je hebt ruimte om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen.

De overtuiging van de VVD is dat vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale gerechtigheid en de gelijkwaardigheid van alle mensen de fundamenten behoren te zijn van elke samenleving. Dit is toch een prachtige overtuiging?
 
Wat vind je het mooiste citaat en waarom?
Poeh, er zijn zoveel mooie en betekenisvolle, maar geen één tot nu toe die echt mijn favoriet is.
 
Wat is het meest bijzondere dat je in je politieke carrière hebt meegemaakt?
Daar zit ik nog echt te kort voor in de politiek, maar sowieso het spannendste moment was de allereerste keer spreken in de commissievergadering. Is toch veel anders dan voor de klas les geven of presenteren voor het werk. 
 
Waar krijg je vaak complimenten over?
Dat ik empathisch ben, prettig in de omgang en intelligent. Plus dat ik lekker kan koken, maar daar heb je als lezer natuurlijk weinig aan. Haha!