Gaaf werkbezoek aan Brouwerij Wijchense Schone en Het Kook College Wijchen!

© VVD Wijchen

De Wijchense VVD bracht zaterdag 22 april een bijzonder werkbezoek aan Brouwerij Wijchense Schone en Het Kook College Wijchen. Brouwer en bierkenner Paul Bier en keukenprins Marcel Weber gaven een mooie rondleiding door beide Wijchense bedrijven. 

Brouwerij Wijchense Schone is een bierbrouwerij die in 2014 is opgericht. De brouwerij is opgericht door twee hobbybrouwers Paul Bier en Haike Toonen. Mede vanwege de groei van de brouwerij is Brouwerij Wijchense Schone in 2016 verhuisd naar een nieuwe locatie aan het Kastanjepad in Wijchen. Dankzij de professionele apparatuur zijn Paul en Haike in staat om jaarlijks duizenden liters bier te brouwen. Inmiddels hebben de hobbybrouwers diverse bieren op hun naam staan, waaronder: Hittepetit, Blonde Dern en Dukzat. Het proeven van de diverse bieren en een bezoek aan de brouwerij is 100% de moeite waard.

Het Kook College Wijchen is gevestigd naast Brouwerij Wijchense Schone en draait om koken, ontmoeten en trainen. Voor het jaarlijks bedrijfsuitje, het teamuitje, met vrienden, familie- of vrijgezellenfeest kun je bij Het Kook College Wijchen terecht. Iedere gelegenheid is wat hen betreft een reden om met elkaar een kookworkshop te volgen. 'Samen koken verbindt de mensen aan elkaar' is de filosofie. Het Kook College Wijchen is daarnaast inspirerend onderweg met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Projecten voor bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden hier uitgevoerd.

Het was een gaaf werkbezoek, Paul en Marcel bedankt! 

Meer foto's van het werkbezoek zien? Kijk op: https://www.facebook.com/VVDWijchen/