Nick Derks wederom lijsttrekker voor de Wijchense VVD

© VVD Wijchen

Tijdens de ledenvergadering van de Wijchense VVD Nick Derks wederom gekozen als lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.


Nick Derks over zijn benoeming: “Het is ontzettend eervol en gaaf om voor de tweede keer de Wijchense VVD naar winst te mogen leiden. Ik beschouw deze kans opnieuw als een fantastische ervaring en ik ga knokken voor het vertrouwen van de kiezer.”

Derks is sinds 2010 lid van de gemeenteraad van Wijchen en sinds 2014 fractievoorzitter. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen eerder dit jaar behaalde hij op plek 71 van de VVD-lijst maar liefst 1037 voorkeurstemmen. Hij was eerder bestuurlijk actief voor de JOVD en werkt bij Bijmans Assurantiën als financieel adviseur. Daarnaast zet hij zich in als vrijwilliger bij de Wijchense hockeyclub en de organisatie van de Kasteelfeesten Wijchen.

“We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in onze lokale VVD. We hebben inmiddels veruit de jongste en één van de actiefste raadsfracties in Wijchen. Daarnaast hebben we in crisistijd bestuurlijke verantwoordelijkheid genomen door deel te nemen aan de coalitie. Nu we uit de crisis komen wil de lokale VVD dat alle Wijchenaren voelen dat het beter gaat.”, aldus Nick Derks.