Stabiliteit en verjonging op kandidatenlijst Wijchense VVD

© Wijchense VVD

Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 29 november is de kandidatenlijst van de Wijchense VVD vastgesteld. Onder aanvoering van lijsttrekker Nick Derks gaat de VVD met 34 kandidaten  meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Lijsttrekker Nick Derks over de kieslijst: “We zetten met deze onwijs mooie kieslijst in op stabiliteit en verjonging in de Wijchense gemeenteraad. Naast de bekende lokale VVD’ers bieden we ruimte voor jonge  en enthousiaste nieuwkomers. Ik word vrolijk van deze toplijst, dus laat de verkiezingen maar komen.”

Lijsttrekker Nick Derks en raadslid Alice Vroom uit Niftrik nemen plekken één en twee in. Op plek drie staat twintiger en afgestudeerd jurist Wessel Krale als hoogste nieuwkomer. Plekken vier en vijf worden bezet door ervaren raadslid Roel Boumans uit de Homberg en medicus Sebastian Arts uit Kerkeveld. Wethouder Rob Engels staat op plek zes en de zeventienjarige scholier aan het Maaswaal College Lars Verploegen staat op plek zeven. Officier en commissielid Daan van den Wollenberg staat paraat op plek acht. Plekken negen en tien worden ingenomen door Galina Visser uit Bergharen en oud-commissielid Dick Sommerdijk.

De kandidatenlijst wordt vervolgd door kandidaten met uiteenlopende en unieke achtergronden. Als lijstduwer heeft de VVD met trots oud-uitbater van Café Anneke Wil van Noort genoteerd.

De kandidatenlijst van de Wijchense VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018:

 1. Nick Derks
 2. Alice Vroom
 3. Wessel Krale
 4. Roel Boumans
 5. Sebastian Arts
 6. Rob Engels
 7. Lars Verploegen
 8. Daan van den Wollenberg
 9. Galina Visser
 10. Dick Sommerdijk
 11. Anton van Daal
 12. Karin Hofman
 13. Sandra van Swam-Kersten
 14. Corne Schipper
 15. Cees Goldhoorn
 16. Gijs Giesbers
 17. Gretha Stiekema
 18. Michel de Wildt
 19. Jo de Bruijn
 20. Catoo Krale
 21. Charlotte Wessels
 22. Otto van der Gronden
 23. Daisy Wouters
 24. Harm Paapst
 25. Delano de Pater
 26. Jochem Dix
 27. Marcel de Vos
 28. Sascha Boumans-van de Poll
 29. Robbie Derks
 30. Roel Brink
 31. Paul Nauta
 32. Wiesje Wessels
 33. Lambert-Jan Paanakker
 34. Wil van Noort