Seniorendiner: Duimpje omhoog voor onze Nick!

© De Wijchense VVD

Op maandag 18 december vond op initiatief van Nick in Kasteel Wijchen Het Wijchens Seniorendiner plaats. Ruim veertig Wijchense ouderen kregen in kerstsfeer een driegangendiner geserveerd in de raadszaal. Het diner werd geopend door Burgemeester Verheijen, waarna oud-wethouder Gerard Hendriks en docent Joost Schellekens beiden een kerstverhaal voordroegen. Het was een geslaagde avond. 

De aanleiding van Het Wijchens Seniorendiner was de ‘Droomprijs’ van de Ondernemers Awards Wijchen. Daar won fractievoorzitter Nick een geldbedrag van €1.000,- die hij inzette om aandacht te vragen voor eenzame ouderen in Wijchen. Nick over het initiatief: ‘Ik vind het belangrijk dat we vaker omkijken naar ouderen die het niet zo makkelijk hebben. Graag wilde ik met dit diner daar een positieve bijdrage aan leveren.’

Nick organiseerde het diner in samenwerking met De Zonnebloem Wijchen, de gemeente Wijchen en een groep van 20 vrijwilligers. De catering werd verzorgd door Sterrebosch Wijchen in samenwerking met Tom Hormes Catering. Excitement Events en Marion ARTs Foto droegen zorg voor de muzikale ondersteuning en fotografie. Samen heeft dit geleid tot een onvergetelijke avond voor deze ouderen.

Duimpje omhoog voor onze Nick!