Verkiezingsprogramma VVD: Kies voor Doen! Kies voor ons Wijchen!

Lijsttrekker Nick Derks heeft het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen voor de gemeenteraad gepresenteerd. Onder de titel ‘Kies voor Doen! Kies voor ons Wijchen!’ zetten de Wijchense liberalen in op goed wonen, goede zorg, goed ondernemen en meer veiligheid. Verder vaart de VVD van alle partijen de meest ambitieuze koers op het gebied van duurzaamheid.

© De Wijchense VVD

De ambitie van de VVD was de afgelopen jaren om Wijchen uit de crisis te krijgen. Dat is gelukt. De ambitie voor de komende vier jaar is dat iedereen daar de vruchten van gaat plukken. Alle Wijchenaren moeten écht gaat voelen dat het beter gaat. De Wijchense VVD wil daarom de basis verder versterken en doorbouwen aan Wijchen.

De komende weken lichten kandidaat-raadsleden in 10 live uitzendingen het programma toe. Dit wordt via de Facebook-pagina’s uitgezonden. Vandaag is de eerste aflevering gepubliceerd.

Lijsttrekker Nick Derks over het programma: “De Wijchense VVD en ik zijn onwijs trots op het verkiezingsprogramma dat we samen met inwoners uit de diverse kernen hebben geschreven. Nu de jongste kandidatenlijst van Wijchen en het verkiezingsprogramma bekend zijn gaan we de mouwen opstropen en aan de slag met de verkiezingscampagne.”

Kijk voor het volledige programma op  wijchen.vvd.nl/standpunten.