De politieke Zeepkist

Natuurlijk schenkt ook de bibliotheek aandacht aan de verkiezingen. In de bibliotheek is specifiek ruimte gemaakt voor de ‘papieren’ informatie van elke politieke partij en gaan de vertegenwoordigers de zeepkist op.

© De Bibliotheek Wijchen

Natuurlijk schenkt ook de bibliotheek aandacht aan de verkiezingen. In de bibliotheek is  specifiek ruimte gemaakt voor de ‘papieren’ informatie van elke politieke partij.

Graag biedt de bibliotheek de politieke partijen ook de ruimte en gelegenheid om letterlijk van zich te laten horen. Op vrijdagmiddag 16 maart organiseerd de bibliotheek van 13.30 tot ca. 16.30 uur De Politieke Zeepkist.

Stelt u zich de begane grond van de bibliotheek in ’t Mozaïek voor. Op diverse plekken in de ruimte hebben Wijchense politieke partijen hun eigen tafel, waar ze mensen kunnen ontmoeten, vragen beantwoorden, in gesprek kunnen gaan en informatie kunnen uitdelen etc.

Om de ca. 12 minuten nodigt een ‘omroeper’ een partij uit letterlijk de zeepkist op te gaan om daar haar unieke boodschap te laten horen: wat maakt een partij bijzonder, waarom moeten mensen juist op een partij kiezen?

De Wijchense VVD is hier uiteraard ook bij aanwezig!