Jorn van Lent

© Wijchense VVD

Wat is je naam? 

Jorn van Lent

 

Waar woon je? 

Balgoij

 

Wat is je lievelingsplek in Wijchen?

Het dorp waar ik geboren en getogen ben: Balgoij!

 

Welke portefeuilles heb je? 

Op dit moment stel ik mij voor het eerst kandidaat dus heb ik nog geen portefeuilles, maar wie weet in de toekomst. 

 

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik vind het heerlijk om samen met mijn vriendin een hapje te gaan eten en in het weekend sta ik graag een keer op de golfbaan. 

Ook ben ik mede verantwoordelijk voor Lepona Hoveniers-Tuincentrum in Balgoij. Het groen is dus belangrijk voor mij. Ik ben van beroep hovenier maar ook European Tree Worker, wat maakt dat boomverzorging mijn specialiteit is. 

 

Waarom de VVD?

Ik vind het nodig dat jongeren ook een stem moeten krijgen, zeker als het gaat over betaalbaar en groen wonen in Wijchen en omgeving.

Omdat dit echt een speerpunt is van de VVD, voel ik mij daar het meest bij betrokken.

Ook het verminderen van alle tegenstrijdige en overbodige regels is iets waar ik mij graag met de VVD voor wil inzetten, omdat we op deze manier veel tijd en geld kunnen besparen.

De Wijchense politiek mag wel wat meer benaderbaar worden voor de inwoners. Dat is ook een reden voor mij om mee te doen met de verkiezingen. 

 

Wat vind je het mooiste citaat en waarom?

- De handen uit de mouwen steken -

Ik ben iemand die van aanpakken en doorzetten houdt. Wanneer ik mij ergens voor inzet, ga ik er ook voor. Daarom spreekt dit citaat mij aan. 

 

Wat is het meest bijzondere dat je in je politieke carrière hebt meegemaakt?

Dit is het eerste jaar dat ik mij verkiesbaar stel in de politiek. Echte politieke momenten heb ik dus nog niet, maar ik hoop dit in de komende jaren wel mee te maken. Het meest bijzondere wat ik van de politiek in Wijchen tot nu toe heb meegemaakt, is juist dát waar ik graag met de VVD beweging in breng. 

 

Waar krijg je vaak complimenten over?

De complimenten die ik nu krijg zijn: 1) Dat ik mij goed zichtbaar maak voor iedereen. 2) Dat ik ook wil investeren. 3) Dat ik een eerste politieke stap neem. 

Verder krijg ik veel succes wensen en dat zijn de meest bijzondere complimenten voor mij.